Wens van een cliënt

Dit formulier is speciaal voor grappige, gekke, bijzondere, leuke wensen die ter plekke op het Boeijende Wensengala, voorafgaand aan het gala, in de Boeijende Wensenweek of gekoppeld aan bijvoorbeeld een evenement zoals de Rally zonder Poespas waargemaakt kunnen worden. Die niets of weinig kosten of met behulp van ons netwerk gerealiseerd kunnen worden

Wij laten Wensen in vervulling gaan…..

Als Vrienden horen we nog wel eens wat leuke wensen van cliënten waarvan we achteraf zeggen …. “hadden we die maar eerder geweten” of “wie was die cliënt die roze cowboylaarzen wenste”. Als we iemand bij de auto’s van de Rally zien zoeken naar een specifieke kleur of type, iemand helemaal zien opfleuren bij het zien van de brandweerauto en dan horen dat hij het liefst met zijn brandweerhelm op erin had willen zitten, dan denken we …… vertel het ons en wij gaan kijken wat we kunnen doen!

We hebben het plan opgevat om simpel klinkende wensen, maar die misschien voor de doelgroep reuze lastig zijn om zo even te doen of te regelen, waar te gaan maken op of voor het gala/de wensenweek. Hiervan maken we dan een reportage/korte filmpjes of ter plekke op het gala een beleef moment.

Inspiratie nodig?

“Ik voel mij prins/prinses als ik …….”

“Ik heb altijd al willen liggen in een bad vol  ……. (macaroni, chocolade muntjes, schuim)”

“Ik wil roze cowboylaarzen” / “Ik wil knalgele ……. “

“Met de Rally wil ik in een Ferrari in een racepak” / “Met de Rally wil ik in een politieauto”

“Ik wil de wind in mijn haren voelen abseilend in mijn rolstoel” / “Ik wil parachute springen!”

“Ik wil een dag werken als ……” / “Ik wil een dag meehelpen bij ……” 

“Ik wil een dag het geluid van ….. de geur van ….. het beeld van …. beleven”

 

Je kunt met behulp van onderstaand formulier een wens van een cliënt of een groepje cliënten wonend of werkend binnen Vanboeijen indienen.

Je moet alle velden invullen en let vooral op de specifieke omstandigheden omtrent de wens. Probeer zo goed mogelijk te omschrijven waar wij rekening mee moeten houden. (Visuele of aditieve beperkingen, rolstoel/rollator, etc.)