Wasserij |iPad, TV, 3x radio met CD-Speler

 • Ons doel is om 0 Vrienden te Werven
 • De stand is nu 0
 Wasserij

Locatiewens: iPad, TV, 3x radio met CD-Speler

Omschrijving van de wens: Graag willen de cliënten een eclectische tandem, omdat veel buiten activiteiten niet door kunnen gaan. Denk aan een boodschap doen ter bevordering van de zelfstandigheid. Een eind fietsen, om spanning te verkomen/weg te nemen, om te kunnen ontspannen, maar ook voor lichamelijke beweging. Een Ipad, waarop wij bijvoorbeeld programmaatjes kunnen zetten zodat een aantal cliënten spelenderwijs kunnen leren rekenen (denk aan het betalen in de winkel). Een televisie waar we op een vrije middag gezamenlijk een film kunnen kijken ter ontspanning. 3 x een radio met cd speler, zodat alle cliënten in hun werkruimtes kunnen genieten van muziek (en uit volle borst kunnen meezingen van hun favoriete muziek). Dit werkt uiteraard ook ontspannend en voorkomt spanning/stress.    
  Hoeveel mensen krijgen een Goed Leven als deze wens in vervulling gaat: 10 cliënten. uit volle borst kunnen mee zingen voor een betere werkzweer plus lekker ontspannen buiten!.

Vul onderstaand formulier in en word Vriend!

Jij kunt ervoor zorgen dat onze wens in vervulling gaat door Vriend te worden en onze wens te steunen. Op dit moment hebben wij 0 nieuwe Vrienden binnen gehaald. Maar om onze wens in vervulling te laten gaan hebben wij er in totaal 0 nodig.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Ja ik word Vriend en machtig Vanboeijen om jaarlijks onderstaand bedrag af te schrijven (verplicht veld)
  2550100

  IBAN Rekeningnummer (verplicht veld, hier wordt automatisch uw jaarlijkse bijdrage afgeschreven)

  De tenaamstelling van deze rekening is :

  Adres (verplicht veld)

  Postcode (verplicht veld)

  Plaats (verplicht veld)

  Telefoonnummer

  Plaats hier een persoonlijke boodschap

  Help ons, word Vriend en deel onze wens in jouw sociale netwerk